...
 ...
no więc wracając do tematu to potrzebuje jakiś info ( chętnie ze zdjęciami ) o ciekawych miejscach do zwiedzenia w Krakowie ... a do tego jakiś ładnych miejsc na jakiś spacer itp ... jakiegoś miejsca gdzie warto sie wybrać ...
do tego potrzebuje też jakieś miejsca noclegowe ... znalazłem już całkiem sporo, ale potrzebne jest najlepiej coś gdzie sie płaci za pokój a nie osobe, a do tego miało być jakieś warunki ( mówie o braku grzybów, w miare jak najmniej podrapane ściany itp
 ) ... może ktoś mógł by polecić jakieś miejsce w którym był sam, może jakiś znajomy, lub znajdzie coś fajnego w necie ... ( ja widziałem oferty po ok 30zł za osobę )
 ) ... może ktoś mógł by polecić jakieś miejsce w którym był sam, może jakiś znajomy, lub znajdzie coś fajnego w necie ... ( ja widziałem oferty po ok 30zł za osobę ) 
wszystkim co coś znajdą lub podzielą sie własnymi doświadczeniami jestem bardzo wdzięczny i dziękuje za pomoc ...
btw. prosił bym aby mi nie zamykać tematu ... bo inaczej poznacie "łysego"
 ( czyt. mam pozwolenie Marcina, więc mam nadzieje że reszta chociaż ze dwa dni , może dzień uszanuje mój temat i moją prośbę : > ) ...
 ( czyt. mam pozwolenie Marcina, więc mam nadzieje że reszta chociaż ze dwa dni , może dzień uszanuje mój temat i moją prośbę : > ) ...

)
 )

...
 ...