A Ha jeszcze jedno Wyświetlacz 1,8 cal Ekran w stylu 4:3 (czyli klasyka) .
Szukałem w google ( wpisywałem "AVI to AMV") było strone troche

Roździelczość musi być min.160x128 (zalecane 192x128
WinAVI 3GP/MP4/PSP/iPod Video Converter jest aplikacją służącą do przekształcania plików MP4/3GP przenośnych urządzeń video takich jak iPod/PSP. Potrafi przetworzyć prawie wszystkie formaty video, takie jak np.: DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI do takich przenośnych urządzeń jak iPod/PSP, MP4 player, inteligentne telefony czy inne. Posiada nieporównywalną szybkość oraz wysoką jakość. Ma możliwość bezpośredniego przeniesienia plików video do Twojego iPod’a/PSP. WinAVI iPod/PSP/3GP/MP4 Video Converter pozwala Ci cieszyć się filmem na swoim iPod’zie/PSP. Rzecz niezbędna dla każdego, kto chce oglądać pliki video na iPod’ach lub innych przenośnych urządzeniach.
doter mam ten sam program i mam mp4 1,8 '' no i skonwertowanie na 128*128 jest odpowiednie. A u ciebie nie?
kilkujadek napisał(a):Hmniewiem czy to da taką rozdzielczośc ale spróbuj.
WinAVI 3GP/MP4/PSP/iPod Video Converter jest aplikacją służącą do przekształcania plików MP4/3GP przenośnych urządzeń video takich jak iPod/PSP. Potrafi przetworzyć prawie wszystkie formaty video, takie jak np.: DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI do takich przenośnych urządzeń jak iPod/PSP, MP4 player, inteligentne telefony czy inne. Posiada nieporównywalną szybkość oraz wysoką jakość. Ma możliwość bezpośredniego przeniesienia plików video do Twojego iPod’a/PSP. WinAVI iPod/PSP/3GP/MP4 Video Converter pozwala Ci cieszyć się filmem na swoim iPod’zie/PSP. Rzecz niezbędna dla każdego, kto chce oglądać pliki video na iPod’ach lub innych przenośnych urządzeniach.
[url=http://winavi.com/]
WinAVI 3GP/MP4/PSP/iPod Video Converter[/url]
niestety każdy plik jest zwęszany po obu stronach
niestety każdy plik jest zwęszany po obu stronach
[Option]
TitleInfoCount=4
DebugInfoCount=34
UIInfoCount=100
VIDEOWH=255
VIDEOFRAME=3
MTVFILEEXTEND=amv
EXEPLAYER=1
WAITTYPE=0
MEMSIZE=30000000
DISKSIZE=1600000000
BMPADJUST=0
CHIPTYPE=0 na 1
VIDEOSIZE=96X64(8;10;12),128X96(8;10;12),128X128(8;10;12)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość