Noże coś doradzicie?:>
PS3 to kopiłbym Premium 60GB
A Pad jest fajny ale zależy jak komu lezy
Xbox ma więcej gier
Xbox ma więcej gier to raz ale musisz sie zastanowić co tak naprawdę chcesz grac
Obecnie ta konsola już nie jest w sprzedaży, tylko z 2 ręki z tego co czytałem i widziałem
Dokładnie tak jak mówisz, ale z drugiej strony dużo dobrego słyszałem o xboxie i próbuję się do niego przekonać - oglądałem dużo gameplayów no ale nie widzę tego co w filmikach z ps3.CrossFire napisał(a):To czyli mam rozumieć jak byś kupił Xa to byś go przerobił bo jest taka możliwość ale jak PS3 to oryginalne hmm...
CrossFire napisał(a):No jesli net to XBL jak na razie rzadzi a 100zl za 12+1 miech grania bez lagow i problemów to nie dużo.
Dementor19 napisał(a):Z czego co ja wiem sa juz jakies mozliwosci flashowania Liteonów.
Dementor19 napisał(a):To na F;lashu jest tez mozliwosc grania
oglądałem dużo gameplayów no ale nie widzę tego co w filmikach z ps3.
CrossFire napisał(a):Chodzi ci dokładnie szczegółowe różnice graficzne czy jak ... ale w rożnych grach czy multiplatformowych ? (zauważalne gołym okiem)
juz jest oficjalnie zapowiedziane kilka tytulow na ps3 ktore nie wyjda na x360 wlasnie ze wzgledu na czytnik takze wybor jest oczywisty chyba ze czekacie na kolejnego xboxa.
Crossfire to twoje screeny i porownanie? Bo ktos chyba zapomnial wlaczyc pewnej opcji na ps3 porownujac grafe albo to fake :mrgreen:
Szczerze mówiąc nie słyszałem ze się gry instaluje na Ps3 chociaż grałem na nim przez 3 miechy.Po prostu wrzucasz płytę i grasz
Dementor19 napisał(a):Szczerze mówiąc nie słyszałem ze się gry instaluje na Ps3 chociaż grałem na nim przez 3 miechy.Po prostu wrzucasz płytę i grasz
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość