mam problem z zawieszaniem sie komputera przy grach o wyzszych (ale nie przekraczajacych mozliwosci mojego kompawymaganiach), komputer zawiesza sie na kilka sekund (3-10) co jakiś czas, czasami w odstepach godzinnych czasami co kilka sekund, ten problem pojawił sie już u mnie kilka razy, ktoś doradził abym zainstalował najnowsze sterwoniki do chipsetów płyty głownej - jak doradził tak zrobiłem i wszystko chodziło perfekcyjnie przez cały tydzień aż wczoraj znów pojawiło się to niewytłumaczalne dla mnie zjawisko - skoro chodził idealdnie przez cały tydzień bez ani jednego zacięcia to czemu mojemu wspaniałemu komputerowi zachciało się znowu sprawiac mi ten problem?
przypatrując się dziesiątkom takich tamtów coraz bardziej przybliżam się do stwierdzenia ze moze to by wina zasilacza(jesli tak to odrazu pomoc w wyborze w granicach max 140zl) ale czekam rowniez na kazda podpowiedz
najbardziej intryguje mnie to ze nie dzieje sie tak ciagle tylko naprzykald zaczelo sie 1.5 miesiaca po dokupinieu ramu lub po tygodniu po naprawie albo po 2 tygodniach bez jasnej przyczyny
procesor: AMD Duron 1600
plyta głowna: ASRock K7VT6-C
pamięc: 512mb ddr + 256 mb ddr
zasilacz: http://img69.imageshack.us/my.php?image=obraz111fc2.jpg
karta graficzna: karta graficzna: ATI Radeon 9550 256mb 128bit