Czytałem wiele postów i mniej więcej wiem co mnie czeka za 2000zł lecz ja chciałbym przedstawić swoje wymagania co do komputera i sytuacja może ale nie musi się trochę zmienić. TAk jak w temacie, chciałbym abyście podawali linki już ze sklepu, w którym mogę brać części na raty a w którym nie jest bardzo drogo (wiadomo).
Przedewszystkim stawiam na 1 miejscu na szybkość pracy komputera. Mówię tu o np: otwartych jest dużo okienek IE, rozpakowywuję coś z winrara, gadam na gadu-gadu,a na dodatek w tle odisntalowywuję grę a komputer mimo to radzi sobie ze wszystkimi czynnościami normalnie.
Druga rzecz to gry. Chciałbym móc pograć chociaż na średnich detalach w nowy call of duty: modern warfare, aby płynnie działało.
Po trzecie będę używał programów graficznych typu: PS, ILL, ID więc żeby też szybko i płynnie działały podczas filtrowania itp.
Myślałem jeszcze nad jakąś kartą dźwiękową, gdyż mam zestaw Creative 7.1 . Mam monitor 19' prestigio.
Z góry dziękuję za wszelkie propozycje. Jeżeli się Panowie nie mieścicie w takiej cenie a macie zamiar złożyć coś naprawde dobrego to pozwalam wyjść trochę poza 2000zł.