wiem ze tak sie dopytuje 100razy, ale jak kupuje jakis sprzet to wole byc pewien w stu procentach co biore... wiec zapytam 101raz , zeby miec tą pewnosc ze wszystko bedzie dobrze. Ponawiam pytanie o karte dzwiekową
 wiem ze tak sie dopytuje 100razy, ale jak kupuje jakis sprzet to wole byc pewien w stu procentach co biore... wiec zapytam 101raz , zeby miec tą pewnosc ze wszystko bedzie dobrze. Ponawiam pytanie o karte dzwiekową

pershing444 napisał(a):nagrywarka NEC'a jest na tyle dobra

pershing444 napisał(a):po dwoch chyba latach zaczyna mi sie psuc,

pershing444 napisał(a):nie trzeba bedzie kupowac jakiejs karty sieciowej czy cos w tym rodzaju? bede mogl do teog kompa podlaczyc livebox'a przez kabel Ethernetowy?
pershing444 napisał(a):Bede mogl do swojego kompa podlaczyc tę kartę?

pershing444 napisał(a):"pixel view"
 . ta karta jet na PCI więc jeśli będziesz miał wolne sloty to spokojnie
. ta karta jet na PCI więc jeśli będziesz miał wolne sloty to spokojnie

pershing444 napisał(a):nie trzeba bylo wymieniac nagrywarki etc.

pershing444 napisał(a):Czy wybór klawiatury Razer Lycosa jest dobrym wyborem?

pershing444 napisał(a):Razer Lycosa jest dobrym wyborem

Niestety moj przypadek nie jest odosobniony co bylo widac w jednym z forumowych tematow. Podobno robia to w ramach gwarancji ale ja swoja karte gwarancyjna gdzies przepilem..
 Niestety moj przypadek nie jest odosobniony co bylo widac w jednym z forumowych tematow. Podobno robia to w ramach gwarancji ale ja swoja karte gwarancyjna gdzies przepilem..  

Czyli chyba jestem zmuszony ją wziac, bo nie ma innych propozycji
 Czyli chyba jestem zmuszony ją wziac, bo nie ma innych propozycji 

pershing444 napisał(a):Ale toczy sie rozmowa o Lycose a nie o Deatha

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości