kajtekjr napisał(a):Pokaz mi aplikacje ktora wykorzystuej te 4 rdzenie... Ba pokarz mi aplikacje ktora wykorzystuje 2 rdzenie....
A emulator PS2 ?:) Wykorzystuje 2 rdzenie

kajtekjr napisał(a):Pokaz mi aplikacje ktora wykorzystuej te 4 rdzenie... Ba pokarz mi aplikacje ktora wykorzystuje 2 rdzenie....
a czy są jakieś różnicę cenowe w grac na konsole a w grach na PC ?
Swat napisał(a):i czy w PS 3 jest mozliwośc podłączenia do internetu ?
Nowa gra na konsole to wydatek ok 220 zł a nowa gra na PC to wydatek ok 150 zł..
Swat napisał(a):czy są jakieś różnicę cenowe w grac na konsole a w grach na PC ?
Tak jabyście kupowali gry
Konsola -> można grać na kopiach zapasowych bez żadnych cr@cków, seriali itp wynalazków, uruchamiasz i grasz
pawel1710 napisał(a):150??
DeadOrAlive napisał(a):Tak jabyście kupowali gry
doter napisał(a):załóżcie temat ps3 vs xbox 360 vs PC
kajtekjr napisał(a):FIFA07 tyle kosztowala na PC zaraz po premierze.. A dokladnie 149 zł...
nie ma już potrzeby ponieważ udowodniliśmy kilkakrotnie że konsole biją PC-ty w grach na łeb na szyję Mr. Green
pawel1710 napisał(a):Zależy w jakim sklepie kupujesz bo w mediamarkcie było chyba 119 lub 129 ale już dokłądnie nie pamiętam, lecz na 100% nie 150
DeadOrAlive napisał(a):udowodniliśmy kilkakrotnie że konsole biją PC-ty w grach na łeb na szyję
Racja nawet teraz cieżko wyemulować PS2 na PC ( Chyba że gadamy o PC za 20.000zł)
DeadOrAlive napisał(a):pawel1710 juz nie rób Ot-a w OT. Nie bedziemy się spierać o ceny gier bo to już nijak nie ma się do tematu
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości