szukałem ale takiego koncika nie znalałem
[ Dodano: Dzisiaj o 9:40 ] a to info ze wczoraj
03-03-2007, 12:29
Jako, że na razie panuje malutki zastój w newsach od załogi G-Unit, postanowiłem Wam dać malutką ciekawostkę, na którą natknąłem się surfując po sieci. Otóż znalazłem adres zamieszkania reprezentanta Zachodniego Wybrzeża - Spider Loc'a. Gość, który go zaprezentował zaprzysiął, iż jest on prawdziwy i oficjalny. Ja sam nie wiem co o tym myśleć, ale postanowiłem podzielić się nim w Wami w formie ciekawostki, bo przecież nie zaszkodzi wziąć w dłoń długopis, napisać list, wysłać go i sprawdzić czy otrzymamy odpowiedź. Oto on:
Curtis Williams
1850 Whitley Ave
Los Angeles
CA
Postcode - 90028

50 Cent zapłacił ogromne pieniądze, by wspierać swojego syna, Marquise'a. Niestety raper nigdy nie miał oficjalnego potwierdzenia i zgody matki, Shaniquy Tompkins na przejęcie pełnych praw rodzicielskich nad dzieckiem, więc teraz postanowił zrobić krok naprzód w celu ustanowienia tej sytuacji formalną, składając papiery podpisane nazwiskiem 'Curtis Jackson' w Sądzie Rodzinnym.
Bliski przyjaciel Fiffty'ego wytłumaczył, że artysta postanowił podjąć taką decyzję, po tym jak Tompkins stała się bardziej chciwa i wymagająca.
"To wymknęło się spod kontroli" - mówi chcąca zachować anonimowość osoba, bliska liderowi G-Unit. "Teraz kieruje się chciwością. [Curtis] poczuł za obowiązek, skierowanie na drogę sądową, by przyznano mu pełne prawa do czegoś, co i tak od zawsze wykonuje. Wziął sprawy w swoje ręce. Zazwyczaj to kobiety składają dokumenty, jednak on postanowił postępować wporządku."
"50 zawsze utrzymywał swoje dziecko. Teraz, matka dziecka robi jakieś uzasadnione żądania, które wydają się nie mieć żadnych ograniczeń."
Według rozmówcy, Tompkins mieszkała z raperem przez cztery lata, w ciągu tego czasu parze urodził się Marquise. Rozstali się na okres pięciu lat, lecz Fif' postanowił kupić im dom w Long Island, więc "Marqusie mógł być w miejscu bliskim do szkoły".
"[50 Cent] płaci ogromne pieniądze, by wspierać swoje dziecko. Zabiera go na wakacje. Ostatnio zabrał go do L.A., gdzie był widziany razem z Eminemem. W Miami spotkał Justina Timberlake'a i Timbalanda. Zabrał go ba NBA All-Star Game w [Las] Vegas. 50 bardzo często widuje syna. Kiedy jedzie w trasę - zabiera go ze sobą."
Tompkins wynajęła mega-adwokata Raoul Lionel Felder i mówi się, że będzie walczyła o alimenty.
Felder powiedział jedynie: "Ms. Tompkins dostanie więcej niż 50 centów, o to możecie być pewni."
Rzecznik prasowy rapera, Cindi Berger powiedziała: "Curtis bierze potrzeby syna za piorytet. Jego syn jest kochany i zadbany. Reszta to prywatna sprawa rodziny i kwestia prawna."