w związku że E61 mi praktycznie padła, a wymiana joya to około 80zł, kiedy sam fon kosztuje 150-200zł (a samemu nie chce się bawić, bo trochę to skomplikowana jednak sprawa, btw. Dzięki skowrona za info) jestem zmuszony kupić,a chociaż się zacząć rozglądać za telefonem.
wymagania:
- qwerty i wifi (w sumie najważniejsze)
- nowy/używany w dobrym stanie (wizualnym, a techniczny 100%)
- Windows Mobile lub Symbian
- mp3/aparat/bt... standardy (ale aparat by się jednak przydał, nie mówię tutaj o lustrzance, tylko o czymś to mniej więcej robi zdjęcia)
- ekran coś jak w E61, lub trochę mniejszy (przy internecie i filmach się przydaje)
- z miejsca odpadają Samsungi i SE. (brak osobistego przekonania do Samsungów, a SE mimo wielu pochlebnych opinii jakoś nie przemawia do mnie)
- w sumie, biorę pod uwagę głównie HTC/Nokię, ale wątpię żeby coś z nokii było sensownego.
- fajnie by było jak byłby gps
- cena to max 400zł.
jedyny chyba jaki model mi wpadł w oko, to Tytn II i chyba ciężko będzie go przebić. Macie może jakieś ciekawsze propozycje?
E71 w tej cenie nie upoluje, a jak tak to będzie mega ciężko. E63 nie przemawia do mnie, ze względu na plastik i brak gpsu chociaż słyszałem dobre opinie na jej temat (czyt. wytrzymałości), jednak średnio jakoś ją widzę. chociaż co do gpsu, to czytałem że porażka jest w Tytn II, więc też nie wiem.
again E61 odpada, E61i też. podobnie chyba SPV M3000, chociaż ciekawy jest to jakoś średnio.