kajtekjr napisał(a):Wie ktos moze co wchodzi w sklad wersji BOX oprocz karty dziekowej... Question
Zwykle produkt OEM to ten sam co w wersji BOX ale pozbawiony pudełka, instrukcji, jakiegoś dołączonego software'u itp

kajtekjr napisał(a):Wie ktos moze co wchodzi w sklad wersji BOX oprocz karty dziekowej... Question
kukis13 napisał(a):Wnioskuję, że bierze prąd z łącza PCI
Lukesh napisał(a):Zwykle produkt OEM to ten sam co w wersji BOX ale pozbawiony pudełka, instrukcji, jakiegoś dołączonego software'u itp
kajtekjr napisał(a):I jest nadal aktulane![]()
Czy ta karta potrzebuje dodatkowego zasilania czy bierze prad z złacza PCI
kajtekjr napisał(a):Ale chodzi o to czy nie ma np. jakiegos kabelka w BOXie, ktorego nie ma w OEM'ie.. Jesli by tak bylo to musiałbym go pewnie dokupic a mam okazje kupic 3 miesiecznego BOX'a... A jak bym kupowal OEM to 77 zł + np ten kabelek ktory jest potrzeby a jest tylko w wersji BOX![]()
I w tym przypadQ bardziej oplacałoby mi sie kupic tego 3 miesiecznego BOX'a
lance87 napisał(a):Moją kupiłem w wersji OEM i dostałem ją po prostu w folii bez pudełka ale ze sterownikami. I tylko tyle jest potrzebne, żadnych kabelków itp. nie potrzebujesz, dlatego bierz tą którą Ci polecałem i którą chcesz wziąć i tyle
precel napisał(a):kajtus instaluj co ci szkodzi
kajtekjr napisał(a):Creative Sound Blaster 256 i 512, Live!, Audigy 1 i 2
kajtekjr napisał(a):Audigy SE
kajtekjr napisał(a):A ja mam wersje Audigy SE wiec nie wiem czy moge zainstalowac.... Confused Question
precel napisał(a):zapytam sie tak jak sprobojesz i ci nie uda sie to co komputer ci wybuchnie
kajtekjr napisał(a):Chyba ze ma ktos nowsze stery niz kxdrv3537-full
filip.ludwik napisał(a):To sa chyba najnowsze
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości