Dementor napisał(a):Ja nie jestem grożny to ze mam 180cm wzrostu i taka posture to nic nie znaczy
Wojtaz napisał(a):Dementor, nie no znaczy taki leciutki, niegroźny
Dementorzy mają humanoidalny kształt, osiągają wielkość do trzech metrów;Nie posiadają oczu, posiadają za to otwór w jej miejscu, który służy do wykonywania "Pocałunku Dementora", czyli aktu wyssania duszy z ciała osobnika.Są bezpłciowi, rozmnażają się poprzez proces podobny do pączkowania lub podziału.Dementorzy, jak zostało wcześniej wspomniane, są ślepi, swoje ofiary odszukują, wykrywając ślady pozytywnych uczuć, którymi się żywią. Dementorzy wysysają wszelkie pozytywne wspomnienia z człowieka, pozostawiając tylko te najgorsze. Stałe przebywanie w obecności dementorów może doprowadzić do trwałej zmiany osobowości oraz psychiki (od łagodnych postaci depresji nawet do skrajnych postaci szaleństwa)
BZIKU napisał(a):Stałe przebywanie w obecności dementorów może doprowadzić do trwałej zmiany osobowości oraz psychiki
Mariolkaa napisał(a):Uf dobrze,że chłopaki mają uważać tylko
Dementor napisał(a):Wiadomo ze ty;lko chłopaki a ty Mariolka czemu nie wstawiasz fotek jakis new
Mariolkaa napisał(a):Bo się boję
Dementor napisał(a):Nie masz czego najwyzej dostaniesz Warna za ładny wygląd
Mariolkaa napisał(a): za nie ładny wygląd
Dementor napisał(a):Az tak zle to nie bedzie.Tazke czekamy na foto naszej forumowej kolzenki
Mariolkaa napisał(a):Psychicznie muszę się nastawić
Dementor napisał(a):To sie nastawiaj a pewnie chłopaki wywala jezor jak zobacza foto
Dementor napisał(a):nie wiedziałem ze mamy taka ładna kolezanke na forum
Wojtasgls napisał(a):juz zapomniales o Oczakim?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości