Witam serdecznie. Piszę jeszcze raz z wielką prośbą o pomoc. Mój problem to jak w temacie. Kupiłem sobie kamerkę Panasonica NVGS180 no i zaczął się problem z obróbką video. Dali w wyposażeniu program Motion DV studio i nie dosyć że po angielsku to jeszcze nie ma opcji wypalania dvd tylko standard porównywalny z vhs. Ta cała sytuacja jest chora kamera jest z 3 matrycami a oprogramowanie jak za króla ćwieczka. ha ha ha . Postanowiłem poszukać troszeczke i znalazłem Pinnacle studio trial . Bardzo fajny programik. Łatwy i przyjemny ale znowu problem " PO ANGIELSKU" .Latwiej jeśli to możliwe mieć coś po polskiemu - prawda?. A po lekturze postów wiem że jest to możliwe . Powiem więcej wiem że istnieje sposób na wyleczenie triala ale znowu potrzeba wiedzy tajemnej jak zdobyć flakonik z lekarstwem i jak mu to podać żeby ozdrowial i w pełni sił pracował dla swego pana. ha ha ha . Jeśli jest tutaj ktoś z dobrą wolą pomocy - barrrrdzo proszę o poinstruowanie mnie co i jak . Wdzieczność i podziękowanie to dobre jeśli mi sie powiedzie . Proszę o wyrozumiałość dla mnie jako młodego adepta Forumowicza . Z góry za wpadki przepraszam . Proszę o pomoc.
Autor postu otrzymał pochwałę