Zasilacz jest na czarnej liście, tego ukryć się niestety nie da. I niewątpliwie wskazane by było, żebyś wymienił go na coś porządnego.
Ale... GT 520 jest to karta typowo do zastosowań biurowych, nie do gier. Jako taka nie ma praktycznie żadnej wydajności w grach. To chwyt marketingowy - karta obsługująca DX11, z 2 GB pamięci wideo... niestety, sporo osób się na takie teksty nabiera, a nie od ilości VRAM zależy wydajność karty graficznej. Heh, i chociaż wyobraźnię mam nieograniczoną podobno, jakoś nie potrafię sobie wyobrazić tej karty w jakiejkolwiek grze wykorzystującej efekty DX11. W porywach 1 klatka na minutę ? Miałbyś baaaaaardzo wolny pokaz slajdów

Tak, jak pisałem wcześniej - moja GTX 260 mimo że jest kilka generacji starsza jest kilkadziesiąt razy bardziej wydajna, niż to Twoje cudo.
No i tutaj zaczynają się schody. Teoretycznie możemy założyć, że miałeś szczęście, i trafił Ci się cudem jakimś porządny egzemplarz "zasilacza" marki Akyga - mało to prawdopodobne, no ale... Do tej GT 520, która ma TDP 29 W nawet Akyga może wystarczyć.
Ale gdybyś chciał zmienić kartę graficzną na coś lepszego, to niestety bezwzględnie musisz kupić normalny zasilacz.
Pytanie tylko, czy chcesz zmienić i ile ewentualnie posiadasz na to pieniędzy ?