feniks15 napisał(a):III i co zakosił ci samochód ??
feniks15 napisał(a):I Kto ma twój nomer telefonu jak rodzina albo ktos komu ufasz to ktos se robił jajca
dokładnie... a następniesamsung70 napisał(a):dzwon do TPSA wez biling znajdz ten numer potem adres weźkose jedz tam ich samochodem wyrżnij wszystkich w pień i ciesz się wolnością...
i nie ma bata żeby policja się tym nie zajełapawfer napisał(a):złoz doniesienie
weź pożycz od kogoś telefon z wyświetlaczem i zamów usługę pokazywania numeru lub automatyczna sekretarka TP, wyłącz telefon, czekaj aż typek zadzwoni... tylko musisz liczyć na jego głupote że nagra się na niej... potem odsłcenzura! wiadomośc i na początku babka czyta Ci z jakiego numeru dzwonionoserenity15 napisał(a):nie mam jego numeru bo nie mam wyswietlacza na domowym
samsung70 napisał(a):wyrżnij wszystkich w pień i ciesz się wolnością...
Wariat napisał(a):i nie ma bata żeby policja się tym nie zajeła
Wariat napisał(a):automatyczna sekretarka TP, wyłącz telefon, czekaj aż typek zadzwoni...
Wariat napisał(a):jego głupote że nagra się na niej
feniks15 napisał(a):I Kto ma twój nomer telefonu jak rodzina albo ktos komu ufasz to ktos se robił jajca
Tom@szek napisał(a):Nic nie rób tylko idź osobiście na psy i złóż na piśmie zawiadomienie o tym fakcie.
jesli to ktos se jaja robi to mu biada
serenity15 napisał(a):Mam pytanie i chciałbym sie dowiedziec co wy byscie zrobili na moim miejscu
w tej sytuacji
Pół godziny temu jakis typ dzwonił do mnie z grożba tego typu:
"samochód lub pieniadze" i gadał bajeczke ze ktos wział samochód i nie zapłacił za niego i dał ten numer telefonu do zapłąty. I on dzwoni i grozi jak nie dam samochodu lub kasy do jutra.
moim zdaniem to ktos se jaja robi. ale nie wiem kto bo mój numer domowy maja 2 osoby. Dzwoniłem na policje to mi mówia zebym przyszedł złozył doniesienie.
Mam to zrobic? bo mi niewsoło. Zdenerwowany jestem tym
PS to nie zadne jaja
serenity15 napisał(a):samsung70 napisał:
wyrżnij wszystkich w pień i ciesz się wolnością...
dzieki za rade:/
Tomasz napisał(a):Numer telefonu domowego to nie problem dostac do ciebie. Wystarczy że ktoś z twojego otoczenia zna ciebie i wie na kogo telefon stoi a w starszych książkach telefoniucznych to jest.
pawfer napisał(a): i tak marne szanse ze nasza policja sie tym zajmie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości