no a xp 64 bityFalcao napisał(a):Nie ma sensu kupować ani 2GB ramu, bo masz XP i go nie użyjesz a w grach różnicy nie zauważysz.
eh wszyscy moi znajmomi zaluja ze kupili tego radka, ma malo fps w grach i doslownie ciagle skokiFalcao napisał(a):HD3850
Skeniol napisał(a):no a xp 64 bity
Skeniol napisał(a):eh wszyscy moi znajmomi zaluja ze kupili tego radka, ma malo fps w grach i doslownie ciagle skoki
Skeniol napisał(a):eh wszyscy moi znajmomi zaluja ze kupili tego radka, ma malo fps w grach i doslownie ciagle skoki
Sylwek 17 napisał(a):Co do ramu to dużego skoku wydajności nie będzie(zależnie od aplikacji).Jeśli zdecydujesz się na zakup pamięci pamiętaj o tym żeby timingi się zgadzały przy danym taktowaniu.
Skeniol napisał(a):mam zasilke chieftec 450 W i gf galaxy 8500
Skeniol napisał(a):to znaczy
no tej z tymi timingamiKtórej części mojej wypowidzi niezrozumiałeś.
Sylwek 17 napisał(a):Jeśli zdecydujesz się na zakup pamięci pamiętaj o tym żeby timingi się zgadzały przy danym taktowaniu.
a czy jak kupie nowe pamieci a stare wywale to nie musze sobie tymi timingami glowy zaprzatac tak ?
Sylwek 17 napisał(a):Najlepiej napisz dokładnie jakie masz ramy i daj screen z programu everest z zakładki SPD.
Mike013 napisał(a):ale jak nie chce ci się tego robić i wolisz od razu wywalic obecne pamięci, to twoja sprawa
Skeniol napisał(a):czy ta moja plyta g. nadaje sie do takiej karty jak 8800 gt
Sylwek 17 napisał(a):Zakup 8800GS jest nieopłacalny tak jak Falcao pisał weź radeona HD 3850 albo niewiele droższego HD3870 na DDR3
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości