nikt nie wspomniał o jednym, grałem w niego dość namiętnie, Runescape. Gra jest przez przeglądarkę w javie, nie jest to gra typu gladiatus, Ogame, posiada grafike 3d, co prawda nie jest rewelka, ale już w lipcu nowa opcja grafiki wchodzi, i gierka będzie wyglądać zupełnie lepiej, w niej oprócz umiejętnośći walecznych są np smithing, mining, herblore, oraz dużo questów( z jakąs fabułą, a nie przynieś ileśtam jakiś przedmiotów ), które odblokowują nam nowe miejsca, nowe umiejętnośći itp, Gra warta uwagi moim zdaniem, ma małe wymagania sprzętowe, nie wymaga ściągania ( przy pierwszym uruchomieniu zajmuje dluzsza chwile)
Tutaj przykładowy obrazek z gry, jednak jak mówiłem nadchodzi update graficzny, i będzie wyglądać dużo lepiej
http://www.runescape.com/screenshots/free_lumbridge.ws
Drugi jaki grałem i mogę polecić to MU online, ale na serverach prywatnych, możemy dobrać wtedy ustawienia do naszych potrzeb, a dobry serwer praktycznie nie posiada bugów, i oferuje to samo co global, tyle że na globalu podobno same hacki, zlodzieje, oszuści, na prywatnych po prostu zostaną zbanowani
[ Dodano: Dzisiaj o 21:46 ]
Reichel napisał(a):War Rock'a
ekhem, może to ja jakiś niedzisiejszy, ale czy to nie jest jakaś strzelanka? a więc co ma ona do mmorpg? może i mmo ale raczej nie rpg
Tak jeszcze dodam, że jak dla mnie to prawie wszystkie mmorpg to jedno i to samo, różnią się teksturami, wyglądem postaci, miejscem akcji itp, reszta jest to samo, stat pointy rozdawane w sile, witalnosc, zrecznosc, inteligencje i skill pointy dawane w skille, jak zrobisz postać nie według builda to możesz już od nowa grać bo nie dasz sobie rady... takie gry są śmieszne i nudne, i wszystkie wschodem zalatują, mówie tu o wiekszości gier pochodzenia azjatyckiego, silkroad, flyff itp.