Pierwsze wrażenia po BECIE :
Pograłem ponad godzinę (grałem tylko klasą Bogów

znaczy się Inżynierem)
Gierka nie powala grafiką - od tego może zacznę widać, że jest to starawy już silnik (GRAW 1 i 2) ale może być, animacja postaci ok, swaping miedzy przeszkodami jest lepszy niż w Splinter Cellu, żywszy i dynamiczny

fajnie sie to prezentuje podczas rozgrywki.
Audio jest ok tutaj też nie mam zastrzeżeń dobrze daje 5.1 po pokoju
Rozgrywka - jak na razie jest tylko jeden tryb Conflict opiera on się o różne Intela na mapie, które rozrzucane są randomowo, pierw musimy go przejąć póżniej obronić / odbić, następny Intel już np trzeba wysadzić lub obronić / przetransportować bombę itd dopóki czas nie dobiegnie do zera... Fajna sprawa team work imo wskazany, choć myślę, że i grając samemu będzie FUN.
Balans i rozrzut broni to definitywnie nie casual, bronie nawet po dołączeniu bipodów i innych nóżek, rączek rzucają na lewo i prawo i nie łatwo je utrzymać trzeba się przyzwyczaić - to nie call of duty

a headshot od razu kończy się śmiercią nawet z pistoletu

jesli biegasz jak wariat - długo nie pożyjesz
Gunsmith i tutaj po prostu jest to jak dla mnie najlepsza rzecz jaką Ubisoft mógł wymyśleć (zawsze chciałem poskładać sobie broń jak chcę i tutaj mam do tego dostęp imo jest tego mniej niż będzie w pełnej wersji i trzeba dużo rzeczy odblokować, ale super zabawa.
Ogólnie na plus i będzie dobre Multi jak i Coop single oraz inne tryby w grze, które dadzą wiele godzin zabawy w Maju... a tutaj jeszcze Max Payne 3