Ante napisał(a):Ale myśle że PES pokaże klase
CrossFire napisał(a):PES jest i bedzie Krolem

Ante napisał(a):Ale myśle że PES pokaże klase
CrossFire napisał(a):PES jest i bedzie Krolem
Rafał123 napisał(a):EA tylko aktualizuje składy nic pozatym
Rafał123 napisał(a):idealna kopia fify 07
Rafał123 napisał(a):Tak ja mówicie
konrad7890 napisał(a):Ja znajduje tylko jedno wytłumaczenie że robią taką grę
Konami nie robi tylu gier co EA Sports. A oni mają Fife, NHL, NBA i można jeszcze wymieniać.
damian.1 napisał(a):czasami pogrywam w NBA i z roku na rok widze roznice w grze ...ale fifa ...mi tez sie podobała fifa 02 i reszta to jest syf .....
Prawie każdy z nas nie widzi różnicy pomiędzy FIFĄ 07, a 08. Może jest to mało widoczne graficznie, ale dodano parę nowych funkcji ułatwiających grę w nowej odsłonie FIFY. Poprawiono funkcjonowanie obrońców, przełączanie defensorów to nie problem. Został dodany wskaźnik, czy zawodnik do którego chcemy podać znajduje się na pozycji spalonej. EA zadbało także o bramkarza - możemy nim poruszać w pograniczu pola karnego co będzie ułatwiało wybronić sytuacje sam na sam samodzielnie. Deweloperzy z Kanady udostępnili nam 500 drużyn z prawdziwymi składami, reprezentującymi 30 klas rozgrywkowych. Także niektórzy zawodnicy wyróżniają się swoimi umiejętnościami - Lampard dysponuje potężnym uderzeniem z daleka, natomiast Ronaldinho i Ronaldo świetnym dryblingiem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 58 gości