zetor napisał(a):uwazaj bo jeszcze zarobisz minusika od Flu
a ja wyraziłem własną opinieForum dyskusyjne Programosy.pl służy do prowadzenia dyskusji, wymiany własnych poglądów i opinii

zetor napisał(a):uwazaj bo jeszcze zarobisz minusika od Flu
a ja wyraziłem własną opinieForum dyskusyjne Programosy.pl służy do prowadzenia dyskusji, wymiany własnych poglądów i opinii
Wariat napisał(a):a ja wyraziłem własną opinieForum dyskusyjne Programosy.pl służy do prowadzenia dyskusji, wymiany własnych poglądów i opiniito że 3/4 forum jest za lordi to mnie je.... ja mam swoje zdanie i go nie zmienie
Buszinio napisał(a):A wogóle Eurozwizja to wielki kicz
vicher napisał(a):A wogóle Eurozwizja to wielki kicz
Zespół Ich Troje nie znalazł się wśród dziesięciu półfinalistów, co gwarantowało miejsce w finale. Zajął 11. miejsce (przed m.in. uznawaną przed imprezą za faworytkę Kate Ryan). Z awansu w czwartkową noc (18 maja) cieszyli się fani w Rosji, Macedonii, Bośni i Hercegowinie, na Litwie, w Finlandii, na Ukrainie, w Irlandii, Szwecji, Turcji i Armenii.
Michał22 napisał(a):ale mimo wszystko wydaje mi sie że wygrał Lordi dlatego że zrobili takie show a nie dlatego że super nagranie mieli
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość