Odradzam to badziewie. Lepiej zaoszczędzić 100-150 zł i kupić coś porządnego. Warto wiedzieć, że drukarka nie chodzi na zamiennikach tuszy- te muszą być oryginalne (a drukarka jest bardzo mało ekonomiczna i nawet przy oszczędnym druku połyka tusz jak stara Wołga paliwo).Po drugie nie jest prawdą jak pisze producent, że przy braku jednego z tuszy można drukować. Nie masz czerwonego czy żółtego tuszu, a chcesz wydrukować czarną stronę?- nic z tego. Drukarka odmawia drukowania. Poza tym jest głośna, często trzeba pomagać jej złapać papier, zdarza się, że łapie go krzywo i tak krzywo drukuje stronę. Nie dajcie się nabrać.
To już moja druga taka drukarka bo tą drugą dostałam gratis do laptopa. Jakbym miała jakiś wybór to bym jej w życiu nie kupiła. Po pierwsze strasznie drogie tusze, podrożałay do 48 zł wiec porażka, jak kupuje zamienniki to tragiczna jakość. Ostatnio skończyłmi się tusz niebieski wiec wyminiłam ale pokazał mi się komunikat że zaistalowany pojemnik z tuszem nie pasuje do tej drukarki!!!Jak to do cholery jest możliwe jeżeli to jest orginał? Ale po kilkudziesiciu próbach przyjęla, ale kazała wymienić czarny(nieorginalny) chociaż był jeszcze pełen, a że zależało mi żeby coś wydrukować to postanowiłam wymienić na orginał, ale ten sam komunikat co poprzeednio ale tym razem w ogóle pomimo setki prób nie wykrywa go! O mało co mnie krew nie zalała. No cóz drukarka stoi bo nie mam już do niej siły!!!!:-(
to są komentarze użytkowników ze strony ceneo.pl jak widzisz same problemy, szukając troszkę na google tematu, udało mi się zlokalizować kilka wiadomości, że drukarka ma właśnie takowy problem przy wymianie, że potrafi nawet oryginałów nie czytać, jednemu z użytkowników udało się zamontować po kilku próbach tzw. "włóż i wyjmij"