numerancik napisał(a):Moja siostra cioteczna też ma taki telefon, i u niej pół roku temu zepsuło się złącze ładowania - musiała jechać do serwisu, aby jej wymienili.
Często widziałem opinie że w Moto E365 łatwo się psuje złącze ładowania - moja siostra cioteczna jest tego przykładem.
Ja na Twoim miejscu przejechałbym się do serwisu, żeby sprawdzili co się stało - bardzo prawdopodobne, że to właśnie złącze się popsuło. Jeśli cena nie będzie wygurowana, to niech od razu w serwisie Ci wymienią - jeśli trochę wyższa, to kup samo złącze, a zamontuj samemu.
Pozdrowienia
Heh moja siostra (tylko rodzona) miała taki sam przypadek najpierw zmieniła ładowarkę---- nic, w komisie powiedzieli że to właśnie gniazdo ładowania w telu --- no więc kupiłem na allegro.pl---- zaniosłem im je i powiedzieli że to jest nieorg gniazdo i nie wymienią go bo gniazdo nieorg sie topi pod wpływem temp. kolo mi to nawet pokazał

no i sie stopiło ;/--- no więc trudno kupiłem ładowarkę biórkową z możliwością ładowania samej baterii--- no coś pomogło jednak na czas ładowania nie można używaćtelefonu ;/---- dzwoniłem do serwisu Moto w Warszawie i powiedzieli, że w całej Polsce nie ma i nie będzie takiego gniazda, bo tel był już poza gwarancją chciałem im zapłacić ale nic z tego, moim zdaniem ładowarka biórkowa to najlepsze wyjście. pozdrawiam