Witam serdecznie wszystkich
Niniejszym pragnę podziękować wszystkim starającym się udzielić mi pomocy, gdy o nią prosiłem. Poprosiłem i ....pomoc uzyskałem.
Cieszy mnie bardzo, że ten internetowy adres skupia takich fachowców, którzy bezinteresownie starają się pomagać innym.
Dziękuję serdecznie również tym, którzy pomagali będącym w potrzebie rozwiązania problemów sygnalizownych na tym forum.
Jestem pełen podziwu dla Was, ludzi młodych (18 - 35 ) lat - a zwłaszcza dla Waszej wiedzy z zakresu informatyki i chęci dzielenia się nią z innymi.
Widzę mnóstwo problemów zasygnalizowanych na tej stronie internetowej. Widzę też mnóstwo autorów niosących pomoc.
Powiem krótko : Ja cenzura!ę - jestem pod wrażeniem!
Przez długi czas korzystam z pomocy uczestników tego forum. Zapewnić mogę każdego, że może oczekiwać pomocy gdy o nią poprosi. Na forum tym można przeczytać tysiące podpowiedzi niosących pomoc.
Mogę zabrać głos w tematach, gdzie prosiłem o pomoc. Zatem serdecznie dziekuję Ci:
- MATI
- CeLeRoN
- MUTOPOMKA
- MAGIK
Nie znam wszystkich biorących udział w dyskusjach, ale zapewniam,że w/wym osoby gwarantują rzetelność przekazywanych informacji, porad, wskazań, zaleceń , a porady nie cenzura!ą Wam sprzętu po ich zastosowaniu.
Pozdrawiam