panowie otóż chodzi o to dlaczego te tematy z grami filmami i muzyką są jeszcze na forum skoro kłócą się z pewnym prawnym paragrafem ?
fibi07 napisał(a):2) w końcu te linki będą nie aktywne.
I-See-U napisał(a):Zakładam po raz kolejny temat ponieważ bo wielu prośbach do moderatorów nie otworzono mi temat w którym zapomniałem dopisać istotnej rzeczy która by całkowicie zmieniła sens mojej poprzedniej wypowiedzi....
panowie otóż chodzi o to dlaczego te tematy z grami filmami i muzyką są jeszcze na forum skoro kłócą się z pewnym prawnym paragrafem ?
okocza napisał(a):Tarczyn przecież na forum nie jest się dla postów, chyba że Ty jesteś tu chodzi o pomoc komuś i o znalezienie samemu pomocy jeśli ma się problem z komputerem
I-See-U napisał(a):sorry ale jak ja widze te idiotyczne posty nie na temat to mnie krew zalewa
- wywoływania konfliktów burzących przyjazną atmosferę na forum;
TARCZYN napisał(a):aha czyli cały dorobek ludzi, którzy angażowali się w pomoc w tych działach ma zostać wywalony tak z nikąd..
nie możliwi jesteście..
i nie chodzi mi tu o posty tylko O WKŁAD W FORUM
ToServeAndProtect napisał(a):WAREZ to NIE WKŁAD W FORUM
TARCZYN napisał(a):a każda pomoc jest ważna.
I-See-U napisał(a):kłócą się z pewnym prawnym paragrafem
ToServeAndProtect napisał(a):WAREZ to NIE WKŁAD W FORUM
I-See-U napisał(a):Ludzie przestańcie tutaj sztuczny popłoch robić bo zaraz mi zamkną temat i sie CH dowiem od administracji i moderacji
guma166 napisał(a):forum narazie i tak stoi jeszcze na zagranicznym serwerze co wspominał chyba kiedyś MaTi.
TARCZYN napisał(a):I-See-U napisał:
Ludzie przestańcie tutaj sztuczny popłoch robić bo zaraz mi zamkną temat i sie CH dowiem od administracji i moderacji
guma166 napisał:
forum narazie i tak stoi jeszcze na zagranicznym serwerze co wspominał chyba kiedyś MaTi.
A jesli chodzi o wygasajace linki to one predzej czy pozniej wygasna Wink A zapewne sa osoby ktore pamietaja dział z C.rackami.. Wink ..jak dobrze poszukacie to gdzies jeszce moga byc linki do takich rzeczy na forum i jakos nikt nie krzyczy zeby tego szukac i usuwac.. Rolling Eyes ..z drugiej strony dajcie nam troche czasu.. My tez mamy prawdziw
kajtekjr napisał(a):Moze ja cos powiem... Wiec tak warez został zamkniety poniewaz jest nie legalny i juz na 99,9999999% nie wroci.. :0 Druga sprawa to jak znam to forum a jestem dosyc długo, bo ponad 2 lata, to nikomu nie zniknie 200 postow ktore napisal w tematach warezowych Wink
A jesli chodzi o wygasajace linki to one predzej czy pozniej wygasna Wink A zapewne sa osoby ktore pamietaja dział z C.rackami.. Wink ..jak dobrze poszukacie to gdzies jeszce moga byc linki do takich rzeczy na forum i jakos nikt nie krzyczy zeby tego szukac i usuwac.. Rolling Eyes ..z drugiej strony dajcie nam troche czasu.. My tez mamy prawdziwe zycie - nie jestesmy botami i nie przesiadujemy na forum 24h/7dni w tygodniu. Pewnie częsc z was nawet nie zauwazyła ze jednego z administratorów nie było 4 dni.. Wink ..od ktorego rowniez zalezy kształt forum.. Wink
kajtekjr napisał:
A jesli chodzi o wygasajace linki to one predzej czy pozniej wygasna (...)z drugiej strony dajcie nam troche czasu.. My tez mamy prawdziwe zycie - nie jestesmy botami i nie przesiadujemy na forum 24h/7dni w tygodniu. Pewnie częsc z was nawet nie zauwazyła ze jednego z administratorów nie było 4 dni.. Wink ..od ktorego rowniez zalezy kształt forum.. W
Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości