U mnie masz za free
Wersje softu można sprawdzić kodem *#06# podaje numer IMEI i na końcu będzie info o wersji softu czyli SV01 lub SV15-przynajmniej ja takie widziałem, z SV01 idzie kodem a z SV15 są duże roblemy ale jet na to sposób:
1. Wkladamy karte (potrzeby jest PUK 2 czyli karty HEYAH odpadają )
2. Emergency no i dzwonimy, telefon chce sie przelaczyc na 3G no i mu na to pozwalamy !!!
3. Nastepnie wchodzimy do MENU
4. Dalej SETTUNGS lub klawisz nr 8
5. Potem HANDSET SETTINGS lub klawisz nr 1
6. Teraz MAKING CALLS lub klawisz nr 4
7. Nastepnie FIXED DIALLING lub klawisz nr 2
8. No i wkoncu ostatnie przelaczamy na ON lub klawisz nr 1
9. Wychodzimy do glownego ekranu czyli tam gdzie jest ta beznadziejna informacja ze sim jest nieprawidlowy
10. Wylaczamy telefon
11. Wlaczamy go ponownie no i jestesmy w szoku DZIALA juz nie ma glupiego komunikatu
12. Teraz musimy wykonac jeszcze raz wszystko od pozycji 3 do 7
13. No i wkoncu ostatnie przelaczamy na OFF lub klawisz nr 2
14. I powinno teraz wszystko działać
UWAGA: sam tego nie testowałem ponieważ pozbyłem się tego telefonu i nie mam jak sprawdzić ale z tego co czytałem to działa bez problemu i jeszcze jedno- za każdym uruchomieniem telefonu powtarzamy całość od początku....
No nic, dobre i to- jakby coś to pisać do mnie, może coś pomoge
Pozdr. Bunias
ah jeszcze coś: http://forum.dvhk.pl/index.php?showtopic=9885 tutaj macie temat założony jakiś czas temu o tym właśnie telefonie.
Jeszcze coś: nie wierzcie w te wszystkie kalkulatory- to ściema wielka, jak macie ten kod do ominięcia który działa tylko na SV01 (tak tak do ominięcia a nie ściągnięcia simlocka) to możecie wpisać same 1[b]