Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
do skoksowania w diablo • programosy.pl

• Ogłoszenie:

do skoksowania w diablo

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

Do skoksowania w Diablo

Postprzez Fredek 17 Maj 2007, 16:43

reklama
Cze mam nastepuący problem mam w klasie paru typkow co czaskaja w diablo 2 Lord of destruction niemiłosiernie i sie cwaniacza maja ok po 50 level. Chciałem im troche nos utrzec i udowodnic im ze w krotki czasie ich pokonam normalnie to bym nie miał szans wiec sie pytam czy jest moze mod badz jakis programik dzieki ktoremu bede mogł skoksowac (zwiekszyc level itd) swojego bohatera ??
z gory dzieki pozdro
Joł + Joł = Wielkie joł :D
Awatar użytkownika
Fredek

Dołączenie: 13 Gru 2006, 17:33
Miejscowość: WLKP

Postprzez Reveler 17 Maj 2007, 17:00

Jest edytor do postaci z Diablo 2, ale z tego co słyszałem to takimi "skoksowanymi" postaciami nie da sie grać na BattleNecie..
Image
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
Awatar użytkownika
Reveler
~user

Dołączenie: 10 Lut 2006, 02:19
Pochwały: 150

Postprzez kapipl 17 Maj 2007, 17:06

Na CBN nic takiego nie istnieje, ew. na singlu możesz coś takiego zrobić i zagrać na Open BN lub przez lan ;)
kapipl
~user

Dołączenie: 26 Lut 2006, 18:08
Miejscowość: Lębork
Pochwały: 2

Postprzez Trane 17 Maj 2007, 17:06

Patch bodajze 1.11, kod "players 8" i wio koksac :P
Awatar użytkownika
Trane
~user

Dołączenie: 19 Mar 2006, 10:24
Pochwały: 17

Postprzez Fredek 17 Maj 2007, 17:44

Pykamy przez LAN wiec edytorek styknie :D
moze ktos podac jego nazwe albo linka??
Joł + Joł = Wielkie joł :D
Awatar użytkownika
Fredek

Dołączenie: 13 Gru 2006, 17:33
Miejscowość: WLKP

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości