przez oskar33 10 Wrz 2005, 12:54
Toooo..Raz jeszcze ja...Ja z kolei mam inny problem...Korzystałem juz z opcji "szukaj", ale niestety nie mogę znaleźć pokrewnego tematu do problemu jaki w tym momencie mnie dręczy...Sprubuję wszystko napisać od początku do końca o co mi tak naprawdę chodzi..Mam nadzieję, iż nie zostanę zbanowany...Z netu ściągnąłem film jako AVI np. Klucz do Koszmaru..Jest to film gdzie bez problemu mogę obejrzeć go na komputerze.. Wszystko gra jak w bajce.napisy dźwięk itd...Lecz kolejnym problemem jest to, że ten sam film chciałbym obejrzeć na zwykłym, stacjonarnym odtwarzaczu DVD, lub tez kinie domowym..Co w takim przypadku mam zrobić? Jakiego programu użyć, bym mógł nagrać go na płytę DVD, jakim programem przerobić film by odpowiadał wymogom stacjonarnego odtwarzacza DVD, kolejnym problemem jest też to, iż w jakiś sposob musiałbym dopasować napisy, a to dla mnie jest, że tak powiem wyzsza szkoła jazdy..Prubowałem juz film DIVIX przerobić na MPEG..oczywiście chodzi to..ale jak mam napisy dołączyć do tego filmu?...Jesteście specjalistami, więc może zlituje się ktoś i powie mi, lub wskaże jakieś wskazowki co i jak mam zrobić?...pozdrawiam i z nadzieją czekam na odpowiedź i pomocną dłoń
Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego serwisu...