CrossFire napisał(a):Akurat na koniec swiata
premiera jest najwyraźniej planowana na IV kwartał 2011. To chyba niezbyt dobra informacja, przyjemniej byłoby bowiem zobaczyć tę grę na półkach sklepowych odrobinę szybciej. Jeśli zaś chodzi o dodatki, to planowane są najwyraźniej dwa: na II kwartał 2013 i IV w 2014 roku.
CrossFire napisał(a):albo cos mnie pominęło ?
Zrobienie tego jest naszym celem. Ale sam wiesz jak jest, przede wszystkim chcemy zrobić to dobrze. To jest najważniejsze.
CrossFire napisał(a):nadzieja matką ...![]()
ToServeAndProtect napisał(a):mam nadzieję że Blizzard dopieści D3 i wypuści go już w grudniu na PC
a ja mam gdzieś konsole i chcę dostać pełny NIEPORTOWANY produkt na PCniech na konsole wyjdzie za 3 lata
Tym razem głos zabrał Jay Wilson, główny projektant Diablo III, który w rozmowie ze Schieselem przyznał:
- Zdecydowanie jesteśmy na ostatniej prostej.
Dziennikarz The New York Times miał już okazję posmakować gry i zrobiła ona na nim duże wrażenie. Jego zdaniem tegoroczna premiera Diablo III jest bardzo prawdopodobna:
- Dla moich, z całą pewnością stronniczych (i spragnionych) uszu brzmi to tak, jakby ludzie z Blizzarda chcieli, by gra ukazała się w 2011 roku. To, co pokazali do tej pory, wygląda bardzo dobrze. Ale ja, podobnie jak miliony innych, nie mogę się już doczekać, by zobaczyć pełnię tego, co wymyślili.
Podczas przedstawiania raportu o działalności Activision Blizzard za pierwszy kwartał padły ważne słowa dotyczące daty wydania gry Diablo III. Powołując się na słowa Michaela Morhaimea, dyrektora wykonawczego Blizzard Entertainment informujemy, iż firma podtrzymuje wcześniejsze słowa o możliwej dacie premiery gry i nadal pozostaje to druga połowa 2011 roku. Co więcej, dowiadujemy się, że intensywne beta testy Diablo III planowane są na przełom lipca i sierpnia.
Opierając się na tej wiadomości możemy nieśmiało założyć, że gra najprawdopodobniej trafi na półki sklepowe w ostatnim kwartale tego roku. Nie możemy jednak być tego w stu procentach pewni, gdyż przez wszystkie lata swojej działalności Blizzard przyzwyczaił nas do ciągłego przekładania premier swoich flagowych tytułów. Jak będzie tym razem? Pozostaje nam tylko trzymać kciuki za producenta i czekać na dalsze informacje.
Commando_pl napisał(a):Musze sie zapisać....o ile sie da..
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość