A więc przejdźmy do sedna sprawy, od jakiegoś czasu, a dokładnie 3 - 4 tygodni mam problem z internetem jak i wiele osób, którzy mają internet w Multimedii. Zapewne znane przez wielu występują w grze tibia lagi, kicki, który jednym słowem utrudniają grę. Nie wiem co w takim wypadku robić, dzwoniłem do Multimedii do działu technicznego, gdzie zostałem przekierowany do fachowców (niby) od internetu. Powiedzieli mi, że wszystko jest w porządku, nie blokują portu 7171, który jest pod Tibie. Zauważyłem jedną różnice, a dokładnie 2 tygodnie temu miałem problem pod koniec dnia w piątek do niedzieli z zalogowaniem się do tibii, teraz jest już wszystko w porządku (piątek, sobota i niedziela można się zalogować), ale niestety zacięcia występują. Czytałem także wiele tematów związanych z tibią na oficjalnej stronie tibii, nie wiem czy to może mieć coś wspólnego z tym, ale zaczęło się to 26 pażdziernika w środę wieczorem (tego samego dnia był atak DDoS na servery Tibii), kiedy to po szkole chciałem zasiąść do tibii, zalogowałem się, ale były straszne lagi, i trwa to można by powiedzieć do dzisiaj.
Szczerze, jestem już tą sytuacją zdenerwowany, bo nic nie mogę robić, no może pogram jakiś czas, ale znowu się zatnie i już cały dzień jest problem.
Przykład: wczoraj grałem od 10 do 17 w tibie

Czekam na pomoc, mam doradzicie mi coś w tej sprawie, dużo osób ma ten sam problem będąc w Multimedii, z Olsztyna jak i innych miast.
Dzięki i Pozdrawiam