fluid napisał(a):nie da rady
MUTOPOMPKA napisał(a):fluid napisał(a):nie da rady
DA RAD?!!!!!
Jak na C: mam winXP a na D: chc? mi?? 98 to DA RAD?!!!!
1. ODpalam kompa z dyskieti startowej
2. Instaluje win98 na D:
3. PO instalcji wchodz? do dos-a i wpisuj? komendy dot. bootowania (nie pami?tam ju? jakie) ale na pewno wpisuje si? polecenie DEBUG i edytuje si? wpis w IO.sys bodaj?e...
Tak?e jak dorw? opis tego, jak sie to dok??dniej robi (w magazynie CHIP) to napisz?...
Dr@GuN napisał(a):ale wy macie pomys?y .... O_o ja tam instaluj? odpalaj?c spod xp (do tej pory raz mia?em tak? sytuacj?..) on mówi ?e mam sys ju? zainstalowany , ale ja chce instalwa? i tylko biore inny dysk , potem sam sys mi wszystko uk?ada, jak na innym dysku zainstaluj? to on nie pokrywa boot.ini z starego sysa... co za problem...
MUTOPOMPKA napisał(a):Dr@GuN napisał(a):ale wy macie pomys?y .... O_o ja tam instaluj? odpalaj?c spod xp (do tej pory raz mia?em tak? sytuacj?..) on mówi ?e mam sys ju? zainstalowany , ale ja chce instalwa? i tylko biore inny dysk , potem sam sys mi wszystko uk?ada, jak na innym dysku zainstaluj? to on nie pokrywa boot.ini z starego sysa... co za problem...
Odpalisz isntalkę win98 w środowisku WinXP??? No to powiem, że jesteś niezły w te klocki... Jeśli tak zrobiłeś i Ci poszło to chyba moderatorem powinieneś zostać!!!!!![]()
![]()
Yaku napisał(a):To ja mam podobny problem do tematodawcy XD
Mam jeden dysk z XP na SATA (ntfs) i chce podłączyć dysk z 98SE ATA(fat 32).
Przy pierwszej próbie BIOS wykrywał tylko dysk z 98 SE, więc nie moge wystartować kompa z XPka![]()
W czym tkwi problem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości