Komp. Athlon AMD 2500 + 1,8 ghz 1,5 gb ram, karta 256.
Mam za słaby procesor na taką niewinną gierkę. ? Normalnie gram w risena, wiedzmina, cod 6 a taka gierka nie chce ruszyć ;x
Athlon AMD 2500 + 1,8 ghz 1,5 gb ram, karta 256.
koszters napisał(a):i coś niżejlecz nie pamiętam, bo gre przed chwilą usunąłem.
CrossFire napisał(a):Jeszcze na przyszłość, wyjaśnię ci dlaczego CoD6 tobie chodzi i inne gierki, a taka niewinna gierka jak "WTF! 2011" nie .
Otoz drogi chlopcze, jesli dobrze, wiesz, albo nie gierki nie sa robione na tym samym silniku graficznym od lat, a to, ze gra wygląda jak wymiociny mojej dziewczyny z wesela, a nie chce sie uruchomić, to, może byc tylko brak umiejętności programistów, którzy parają sie w "obróbce" owego silnika i nie potrafia go tak zoptymalizować na kazdy sprzet, ze właśnie taki badziew jak to old SPU tobie wyskakuje.
A to, ze CoD6 tobie chodzi, to nic dziwnego ich silnik jest od 6 lat dosc stabilny i nawet na słabym sprzęcie, można bylo sobie na Low pograć w CoD4 czy inne wymienione wyżej gry.
Dziękuje koszters, - jednymi słowy czas na lekki chociaż upgrade podzespołów jak już takie "padło" tobie mowie, ze cos jest nie tak, to jednak jest cos na rzeczy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości