w jaki sposób usunąć plik index.dat w katalogu Cookie - w koncie adinistratora?
W koncie uzytkownika usunąłem jako administrator
Ciuchcia napisał(a):Spobób, który mi przyszedł na myśl to wystartować kompa z dyskietki startowej i usunać plik ręcznie, ale po coSpróbuj wejść na konto użytkownika, a zobaczysz, że ten plik się od razu pojawi. Jak nie po starcie systemu to przy przeglądaniu stron
Więc odpowiedz nam po co Ci usuwać ten plik, bo mnie ciekawość zzera
nicek napisał(a):Ciuchcia napisał(a):Spobób, który mi przyszedł na myśl to wystartować kompa z dyskietki startowej i usunać plik ręcznie, ale po coSpróbuj wejść na konto użytkownika, a zobaczysz, że ten plik się od razu pojawi. Jak nie po starcie systemu to przy przeglądaniu stron
Więc odpowiedz nam po co Ci usuwać ten plik, bo mnie ciekawość zzera
Żebyś nie został strawiony, informuję: ponieważ KSwiat 22/2004 str. 35 w opisie jednego z programów do zacierania śladów podaje: kasuje historię, pliki cookie i tymczasowe plki internetowe. Czyści także zawartość pliku index.dat, w którym niezależnie od Historii Windows przechowuje adresy stron, ktore otwieralismy.
Plik się pojawi, ale co będzie stanowiło jego zawartość?
Pozdrawiam
nicek napisał(a):Żebyś nie został strawiony, informuję: ponieważ KSwiat 22/2004 str. 35 w opisie jednego z programów do zacierania śladów podaje: kasuje historię, pliki cookie i tymczasowe plki internetowe. Czyści także zawartość plku index.dat, w którym niezależnie od Historii Windows przechowuje adresy stron, ktore otwieralismy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości