mroofek napisał(a):ale domyślam sie ze kwestia ćwiczeń?
tak, po pewnym czasie opuszki twardnieją i bólu nie czuć prawie wcale, można się przyzwyczaić

a te numerki to dokładnie grubość najcieńszej ze strun (czyli wiolinowej e)
mroofek napisał(a):ale domyślam sie ze kwestia ćwiczeń?

ale na początek to /powtarzam się/ 9 jak nic.
 ale na początek to /powtarzam się/ 9 jak nic.

fibi07 napisał(a):niech Ci tylko nie przychodzi na myśl aby opuszki palców super glue smarować.
 na to bym nie wpadł
  na to bym nie wpadł 

to daje duże efekty
 to daje duże efekty
[zwrotka 1]
Nawet...       d A#
Jeden...       d A#
żeby...        d A# d A#
Jeden...       d A# d A#
i pozwoli...   d A# d
To dla...      F F d A# d A#
Jeden Dar...   d A# d A# d A# d
To dla...             F F d A# d
[refren]
Oto mam...           A# C
Oto mam...           d d d
Dlaczego spadam...?  F A#
[zwrotka 2]
Jeden świt...   d A# d A# d
Śpij...         F
Może sen...     F d A# d
[ref.]
[zwrotka 3]

ale i tak się opłaca wydać te pieniądze na obydwa.
 ale i tak się opłaca wydać te pieniądze na obydwa.

okocza napisał(a):różne modele i dlatego Wink ale i tak się opłaca wydać te pieniądze na obydwa.

lamer napisał(a):Powiem tak teraz jak bym miał kupować kabel to bym brał z zakrzywionym jackiem bo miałem kabel z obu stron prosty i po 2 miesiącach uksyła mi sie końcówka która pakowałem do pieca bo cały czas była zgięta. W sklepie wyminili mi na nowy z jednej strony zakrzywiony i jest ok.

fibi07 napisał(a):a różnica 30 zł? Shocked

tylko mam pytanko:: jest jakis program, czy cus zeby wydobyc taki elektryczny, wyjacy dzwiekjak podlacze wlasnie ta gitarke do pieca, albo kompa ? do 400zł znalazłbym taka dobrej, nawet jakosci gitarke ? i jesczze jendo: poszukuje chwytow do piosenki Frined - Naucze Cie zyc, chcialbym ja zagrac po kupnie gitarki dziewczynie a no nie mam chwytow a bicie jest proste, heh tak mi sie wydaje ;p
 tylko mam pytanko:: jest jakis program, czy cus zeby wydobyc taki elektryczny, wyjacy dzwiekjak podlacze wlasnie ta gitarke do pieca, albo kompa ? do 400zł znalazłbym taka dobrej, nawet jakosci gitarke ? i jesczze jendo: poszukuje chwytow do piosenki Frined - Naucze Cie zyc, chcialbym ja zagrac po kupnie gitarki dziewczynie a no nie mam chwytow a bicie jest proste, heh tak mi sie wydaje ;p

Bialko0019 napisał(a):jest jakis program, czy cus zeby wydobyc taki elektryczny, wyjacy dzwiekjak podlacze wlasnie ta gitarke do pieca
Bialko0019 napisał(a):do 400zł znalazłbym taka dobrej, nawet jakosci gitarke ? i
 - nie bedzie nic dobrego - imho - lepiej elektryka kupic
 - nie bedzie nic dobrego - imho - lepiej elektryka kupic

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości