Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

budowanie stron www • programosy.pl

• Ogłoszenie:

budowanie stron www

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

budowanie stron www

Postprzez Emka 09 Lut 2006, 17:07

Siemanko mam pytako chcialabym zrobic swoja wlasną stronę internetową wiem ze najlepszym programem pomocnym jest Front Page jednak szczerze nie zabardzo lapie ten programik! Chciala bym zrobic prenet na walentynki mojemu cglopakowi taka wlasnie stronke i niewiem czy sa one platne czy nie no i jakie sa zasady i budowy tylko tak na chlopski rozum!! bede wdzieczna za wszelka pomoc!! :!:
Awatar użytkownika
Emka
~user

Dołączenie: 09 Sty 2006, 15:52

Postprzez FoKuZ 09 Lut 2006, 17:10

1.Robisz stronę w FrontPage.
2.Publikujesz ją na jakimś darmowym serwerze np. members.lycos.co.uk (50mb) republika.pl(9mb) host.sk (500mb)
3.Dajesz ją w prezencie swojemu chłopakowi.
...To do czego dąże to nie tylko pieniądze wiedza że dobrze wiem a nie sądzę miłość chcę dostać i okazać serce, chyba nic więcej tam odnajdę szczęścię...
Awatar użytkownika
FoKuZ
~user

Dołączenie: 04 Lut 2006, 22:37
Miejscowość: wiesz że to jest najleprze forum na świecie?
Pochwały: 3

Postprzez kokos 09 Lut 2006, 17:12

ja polecam pajaczka do robienia strony.
Emka napisał(a):niewiem czy sa one platne czy nie

a co mialoby byc platne? :roll:

krotki kurs html i zrobisz sama prosta strone... co zupelnie wystarczy na umieszenie na niej serca ;)
Kurs HTML

milej pracy zycze ;)
Image
Piłka nożna bez kibiców jest niczym.
Awatar użytkownika
kokos
~user

Dołączenie: 24 Paź 2005, 18:05
Miejscowość: WLKP
Pochwały: 66

Postprzez krisu 09 Lut 2006, 17:43

to tak:
1. najpierw polecam zapoznać się ze świetnym kursem - www.kurshtml.boo.pl
2. najlepszy wg mnie program to WebSite PRO 4 (kliknij tutaj żeby sciagnac)
3. robimy stronke wg kursu podanego w 1 pkt
4. znajdujemy jakis bezpłatny serwer - http://www.freexp.prv.pl/www.html
5. wgrywamy wszystkie pliki strony na serwer najlepiej za poocą total commandera

i już ;)
Awatar użytkownika
krisu
~user

Dołączenie: 16 Gru 2005, 22:39
Pochwały: 84

Postprzez Emka 09 Lut 2006, 18:51

wielkie dzieki za wszystkie porady!! lece wg. podpunkto!niewiem co z tego wyjdzie ale mam nadzieje ze nie cos wmiare normalnego :-)!!
:oops: :banan: :papryczka: :banan:
Awatar użytkownika
Emka
~user

Dołączenie: 09 Sty 2006, 15:52

Postprzez FoKuZ 10 Lut 2006, 00:40

Emka jak będziesz miała jeszcze jakiś problem z www to wal na forum.
...To do czego dąże to nie tylko pieniądze wiedza że dobrze wiem a nie sądzę miłość chcę dostać i okazać serce, chyba nic więcej tam odnajdę szczęścię...
Awatar użytkownika
FoKuZ
~user

Dołączenie: 04 Lut 2006, 22:37
Miejscowość: wiesz że to jest najleprze forum na świecie?
Pochwały: 3

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości