KaRi napisał(a):(Teus), tak, kampienie i obstawienie się claymore'ami z M240B to faktycznie szczyt zabawy w tej grze...
Napewno większą frajdą jest wbieganie na teren wroga gdy jest się samym,a tam siedzi kilku gościi, byla sytuacja ze tak sie poustawiali ze nie bylo mowy tam wbic, wyczekalismy, oni przyszli padli, i pobieglismy do punktu..
KaRi napisał(a):aparzaniu full auto i " podziwiajcie moje K\D!"
nie gram na k/d @_@, no dobra grałem do 10 poziomu.. ale teraz wole rzucać paczuszki z amunicją bo więcej expa leci

CrossFire napisał(a):Teus tylko - zapatrywanie drużyny w ammo,
jak wyżej napisałem..
Btw, latam teraz z UMP45

więc nie wiem czy to jest ciężki karabin maszynowy

CrossFire napisał(a):a C4 to ostateczna możliwość gdy wjedzie tobie czołg czy inne metalowa puszka na ochraniany obszar czy przejmowaną flagę...
A C4 to cos co uwielbiam, na oglądałem sie filmikow jak to trollują z c4, i sam się tak bawie, robie np tak że, oklejam pojazd c4, zostawiam na terenie wroga i sie przypatruje, przy okazji jak do niego leci to strzelam, dopiero wtedy odpalam c4 jak do niego wsiądzie bo nie udalo mi sie go zabic, wtedy boom

,
KaRi napisał(a):Jak można mieć 16lvl i 150k pkt supportem a resztą prawie nic?
Od początku gry skupiłem się na tej klasie, czy to źle ... Recon mi nie podchodzi bo celownik na snajperce po lekkim ruchu przesuwa się o kilka pikseli za daleko niz w cos w co chce strzelic.. wybralem tez supporta ze wzgledu paczuszek z amunicją, by mi jej nie zabraklo.. a jakoś bez dobrego teamu , o ammo nie jest latwo, ja rzucam zawsze by baretki zdobyć.
Co niektórzy piszą tu tak jakby ta gra polegała tylko na Pro graniu, dla mnie liczy się zabwa, no chyba zebym grał ESL, ale niestety nie widzi mi się..
Play4fun and shut up :>