bluejack napisał(a):i strasznie muli
TELEPATYCZNY napisał(a):No ale skoro nie chcesz Canona.. Twój wybór...
TELEPATYCZNY napisał(a):Nie wiem wprawdzie po Co Ci 10 Mpx upakowane na matrycy 1/2,33 no ale kto co lubi.
bluejack napisał(a):ENTAX OPTIO M60
bluejack napisał(a): TELEPATYCZNY napisał(a):Nie wiem wprawdzie po Co Ci 10 Mpx upakowane na matrycy 1/2,33 no ale kto co lubi.
ojjj kompletnie nie wiem o czym mowa, jestem laikiem w tej sprawie
TELEPATYCZNY napisał(a):Sprecyzuj do czego będzie ci słuzył aparat ?
Do wszystkiego ? Czy tylko wycieczki ( czyt. od czasu do czasu ) , albo imprezy ( ciemne pomieszczenia ) a może jakieś hobby do którego "potrzebny" będzie aparat ?
TELEPATYCZNY napisał(a):Mówisz mały, poręczny. Tylko potem jak się ma dużą łapę to albo się 2 kalwisze na raz naciska albo wajchą od zoom nie można kręcić. Albo potem okazuję się że aparat wycieczkowy więc i tak ląduje w pokrowcu i na szyję albo do plecaka.
TELEPATYCZNY napisał(a):Zamiast zasilania - "baterie paluszki" - są akumulatory ( kto co lubi, jeśli robisz dużo zdjęć to wg. mnie lepsze są paluszki akumualtorki niż te dedykowane dla aparatów, bo zawsze można wsadzić te zwykłe w awaryjnych sytuacjach i są tańsze w ewentualnej wymianie )
TELEPATYCZNY napisał(a):Jednak jeżeli nie przeszkadza Ci brak zoom'a czy akumulatorek dedykowany to możesz śmiało braćbluejack napisał(a):ENTAX OPTIO M60
bluejack napisał(a):Ale jak mam rozumiec "brak zoom'a" ? :>
bluejack napisał(a):Wpadlem na pomysl z Pentaxem, poniewaz to firma zajmujaca sie optyka, wiec pomyslalem,ze bedzie to dobre.
TELEPATYCZNY napisał(a):
Sorki miało być brak Wizjera![]()
TELEPATYCZNY napisał(a):
Ale jeśli już chodzi o jakość aparatów kompaktowych to różnie bywa![]()
Jednak do towich zastosowań wydaje się być ok :]
TELEPATYCZNY napisał(a):
Zobacz jakie fotki robił poprzednik:
http://www.fotosik.pl/aparaty/Pentax/Optio_M40
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości