Jeżeli chcę przerobić PS2 to po prostu idę gdzieś daję im PS2 i przerabiają czy muszę jakiś chip kupować ?
Czy zmiana lasera w PS2 jest jakimś problemem ? Czy wystarczy kupić laser i zanieść do kogoś ?
Ghosty napisał(a):zy muszę jakiś chip kupować
Ghosty napisał(a):Czy zmiana lasera w PS2 jest jakimś problemem ?
Jeżeli chcę przerobić PS2 to po prostu idę gdzieś daję im PS2 i przerabiają czy muszę jakiś chip kupować ?
Czy zmiana lasera w PS2 jest jakimś problemem ? Czy wystarczy kupić laser i zanieść do kogoś ?
Jestem na morzem w Dębkach, wrócę koło 14.07.2005r.
progmaniak napisał(a):ale co chcesz przerobić?
progmaniak napisał(a):po co ci zmieniać laser, jakbyś nie mógł przeczyścić
Ghosty napisał(a): konwerterach
Ten konwerter pozwoli na podłączenie Twojej konsoli poprzez kabel RGB (zintegrowany z zestawem), korzystając praktycznie z każdego innego rodzaju kabli. Można też podłączyć do konwertera do pięciu złącz typu Euro/RGB i dowolnie wybierać z którego złącza ma płynąć sygnał (pomocne, jeśli macie kilka konsol stacjonarnych). Do konwertera można podłączyć także kabel S-Video i kable typu czincz/AV.
Fireworkss napisał(a):Przy czestym graniu laser wytrzyma ok 6 mies.
Koszt wymiany lasera z robocizna to ok. 300 zł.
Ghosty napisał(a):A czy są jakieś inne sposoby na granie w gry mniej oryginalne ?
Fireworkss napisał(a):Dzialajacego idealnie emulatora to jeszcze nie ma.
Fireworkss napisał(a):u kumpla jest to ok. 30 zł. jesli wartosc gry byla taka sama jesli nie to roznice trzeba bylo doplacic ).
Fireworkss napisał(a):Ostrzegam wszystkich ktozy zastanawiaja sie nad przerobka.
Przy czestym graniu laser wytrzyma ok 6 mies
Ghosty napisał(a):Twój kumpel sprzedaje gry za 30zł oryginalne ? Jeżeli znajdę jakieś takie miejsce to ofkors nie będę przerabiał PS2 tylko za tyle oryginał...
fluid napisał(a):nie zgodze sie z toba
nie jest to regula
Fireworkss napisał(a): tylko z koncowej czesci postu nie wiem zabardzo o ktorej konsoli mowisz PS2 czy PSX
Ja podalem swoj przyklad na PS2 i wiedze jaka uzyskalem od czlowieka ktory tym sprzetem chandluje.
Ghosty napisał(a):Zna ktoś jakieś miejsce w Warszawie (lub okolice) lub Kielcach (lub okolice) gdzie może w miarę tanio i dobrze albo w ogóle przerobić PS2 ?
Fireworkss napisał(a):Kurna gdzies mi wcielo wizytowke z tel. i adresem firmy w Wawie do mojego kumpla. na komure ci nie podam bo mam tylko tel. prywatne nie dla klietow. ale jak tylko znajde to natychmiast wzuce posta.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości