krisu napisał(a):ten kto wygra dostaje na miesiąc range #user miesiąca
to moze jakas lepsza nagroda...
np. jedno ostrzezenie mniej

lepsza nagroda to wieksza motywacja

krisu napisał(a):ten kto wygra dostaje na miesiąc range #user miesiąca
fluid napisał(a):ja mowie ze na 1000000% czegos takiego na forum NIE bedzie
I ja jestem za ;]
lyzi napisał(a):Jestem przeciw. Wystarczy że sporo userów już goni za + to jeszcze znajdzie sie duzo wiedcej ktorzy beda gonic za tym...
to raz, jest to nie obiektywne, sadze ze jak cos, to Admin może co miesiąc przyznawac taki tytół, albo aktywny MOD.
Jestem przeciw. Wystarczy że sporo userów już goni za + to jeszcze znajdzie sie duzo wiedcej ktorzy beda gonic za tym...
to raz, jest to nie obiektywne, sadze ze jak cos, to Admin może co miesiąc przyznawac taki tytół, albo aktywny MOD.
DeadOrAlive napisał(a):gonitwa za największą ilością postów
Dr@GuN napisał(a):flu , tobie to łatwo tak mówić bo jesteś modem...inni już tak fajnie nie mają...
lyzi napisał(a):Wystarczy że sporo userów już goni za + to jeszcze znajdzie sie duzo wiedcej ktorzy beda gonic za tym...
Zgadzam się w całej rozciagłości, do tego gonitwa za największą ilością postów, którą widać w postach które któryś raz powtarzają to samo w jednym temacie.....
vicher napisał(a):i żebranie o plusiki.
fluid napisał(a):takie zmiany to grzebanie w bazie danych i niepotrzebna robota dla matiego badz tomaszka i z tego wlasniewzgledu nie bedzie o tym wogole mowy
krisu napisał(a):dodanie jednej rangi to grzebanie w bazie danych??
i usunięcie tej osoby z tej rangi po miesiącu i dodanie innej?
MUTOPOMPKA napisał(a):A przeciw dlatego, że:
a) np. user aktywnie udziela się na forum, dostaje nagrodę i potem znika na miesiąc...
b) wraca po miechu i znów się udziela...
i tak w kółko...
MUTOPOMPKA napisał(a):c) jak sobie wyobrażać można usera np. z banem i podpis: USER MIESIĄCA! ???????
MUTOPOMPKA napisał(a):PRAWIE NIKT NIE UZASADNIŁ swojej decyzji!!!
Jestem za poniewaz:
- zmotywuje to userow do pomocy innym userom
- forum przyda sie jakies urozmaicenie
fluid napisał(a):PO CO TO KOMU POTRZEBNE??????
krisu napisał(a):możnaby zrobic cos takiego jak User Miesiąca
krisu napisał(a): jak ktoś teraz żebrze o + to też zostaje nagrodzony wiec potem przeciez też tak bedzie
vicher napisał(a):a twój podpis Question jak należy traktować Question
vicher napisał(a):Takie tematy tworzą tylko niemiłą atmosfere na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości