Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

ściąganie bitspiritem • programosy.pl

• Ogłoszenie:

ściąganie bitspiritem

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Ściąganie Bitspiritem

Postprzez SaTeJa 17 Cze 2006, 13:35

reklama
Dzisiaj w nocy ściągałem Fife 2006 z PT. Ku mojemu zdziwieniu ściągnęło się tylko 37% :wow: Najlepsze jest to, że ściągnąłem 1,42 GB a ukończono tylko 847 MB :roll: . Wiadomo, że zawsze się ściąga te kilkadziesiąt mega więcej no ale żeby 80% :?: :?: Orientuje się ktoś może od czego to zależy ile więcej MB jest pobierane :?:
Awatar użytkownika
SaTeJa
~user

Dołączenie: 04 Gru 2005, 16:11
Miejscowość: [TAM GDZIE TRWA IMPREZA]
Pochwały: 24

Postprzez BuncoleX 17 Cze 2006, 13:56

Jak masz na poczatku kreator ustawien to sobie tam wybierasz co ile sekund ma zapisywac na dysk twardy, domyslnie jest chyba 1000sec.
Sprubuj ustawic na mniej....
Acha i polecam zmniejszyc ulpoading do 6kbs na sec. wtedy wykozystuje maks łacza.
Gothic III to będzie wielka gra...:P
Ech... ciągle opłakuje zakończenie Gwiezdniej Sagi. :cry:
Awatar użytkownika
BuncoleX

Dołączenie: 26 Gru 2005, 12:58
Miejscowość: z haremu ;)
Pochwały: 10

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 74 gości