Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
logo win98 - esc • programosy.pl

• Ogłoszenie:

logo win98 - esc

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Logo Win98 - Esc

Postprzez kamiledi15 07 Sty 2006, 19:27

reklama
Mam pytanie. Podczas uruchamiania komputera pojawia się w pewnym momencie logo Windows 98. Można go przewinąć klawiszem Esc, dzięki czemu komputer uruchamia się nieco szybciej. Czy to powoduje, że nie uruchamiają się jakieś programy albo że komputer wolniej lub niestabilniej działa? Podczas wyświetlania loga komputer intensywnie pracuje, więc przerywam w ten sposób jakiś proces. Może mi to zaszkodzić, czy mogę je omijać bez wątpliwości?
kamiledi15
~user

Dołączenie: 06 Sty 2006, 23:24
Pochwały: 1

Postprzez zok1 07 Sty 2006, 20:17

ja tam bym odpalal normalni bo komp wtedy moze skanuje dysk a zreszta czy kwestia poczeania 10 sec dluzej robi roznice??
I'm admin my network ASK HotSpot PiotrekJur kto z suwałk chce sie wpiac?? jak cos to na PW
Awatar użytkownika
zok1

Dołączenie: 09 Sie 2005, 20:01
Miejscowość: Suwalki
Pochwały: 13

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości