Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
generic host process • programosy.pl

• Ogłoszenie:

generic host process

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

generic host process

Postprzez jasio 18 Sie 2006, 14:18

reklama
Miałem problem z wyskakującym pare minut po włączeniu kompa błędem "Generic Host Process for Win32". Zainstalowałem jakąlś łatkę, która miała pomóc, ale nic to nie dało. Problem zniknąl dopiero jak zamknąłem porty Windows Doors Cleanerem. Niestety nie na długo. Dzisaj po kilku dniach włączam kompa, łączę się z netem i znów to samo :( Co mam robić?

Już wcześniej przeskanowałem kompa adaware i kaspersky'im - nic nie znaleziono. Mam Win XP
jasio
~user

Dołączenie: 29 Sie 2005, 11:43

Postprzez jeff 18 Sie 2006, 14:23

jasio napisał(a): Problem zniknąl dopiero jak zamknąłem porty Windows Doors Cleanerem

wszystkie porty są na enable ?
jeff

Postprzez jasio 18 Sie 2006, 14:32

na disabled. tylko przy NetBIOS jest napisane "will be disabled after next reboot" a zamknałem go

NetBIOS jest zamknięty otwiera się tylko, gdy połącze się z netem.
Jak net nie jest podłączony to wszystko jest jak na screenie na tej stronie: http://www.firewallleaktester.com/wwdc.htm
jasio
~user

Dołączenie: 29 Sie 2005, 11:43

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości