Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 dwa windowsy • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • uBlock Origin • ReSharper • PhpStorm • IntelliJ IDEA Community Edition • DriverEasy • Viber
witam. wczoraj zrobilem format ale jakos dziwym trafem nie skasowal sie ten windows i mam teraz 2 ;> idzie go jakos usunac ? czy musze od nowa wszystko kasowac i jeszcze raz instalowac?
wole nie pytac co sformatowales teraz masz windowsa na partycjach c i d czy jak to wyglada
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
hmm poprostu jak wlaczam windowsa to pokazuja mi sie 2 wersje i musza jakos wybrac :> no wlasnie wszystko jest na c:/windows innych nowych katalogow nie mam ;(
prawym na moj komputer>wlasciowsci>zaawansowane>masz do wyboru (3 przycyiski usawienia wybierz ten na samym dole) i masz edytuj wlaczy ci sie cos w notatniku wklej to na forum