Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

z nagrywarka dvd • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z nagrywarka dvd

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Postprzez Hellfire 14 Paź 2006, 00:13

reklama
Pawelek114 napisał(a):Nero 7 ale nawet przed tymmi nieczytało

Czyli to raczej nie jest spowodowane przez nero... Aczkolwiek mozesz sprobowac całkowicie (czyszczac rejestr) usunac program Nero, gdyz czasami zdarza sie ze odprawia on przedziwne rzeczy, ale szczery bedac to watpie zeby cokolwiek to dało.

Problem tkwi w czyms innym - bo płyty sa wykrywane tak jak by to bylo Audio CD :wow:

Moje propozycje na tą chwile:
1) Uzywajac programu Total Commander sproboj odczytac zawartość płyty.
2) Wejdz w panel sterowania >> system >> sprzet >> menedzer urzadzen >> Stacje dyskow CD-ROM/DVD >> i odinstaluj z tamtad swoja nagrywarke - po restarcie komputera windows powinien ja zainstalowac na nowo.
<rotfl>
Awatar użytkownika
Hellfire
~user

Dołączenie: 04 Sty 2006, 18:24
Miejscowość: Kluszkowce
Pochwały: 162

Postprzez Pawelek114 14 Paź 2006, 00:26

W Total Commander pisze ze napedu nie znaleziono czyli ze niema w nim płyty;/
Po odinstalowaniu i restarcie kompa znowu pokazuje dysk w Moj komputer i znowujest tak samo;/
Są wyrywane jako audio ijest tam 1 plik audio ktorego nieda sie odtworzyć
Pawelek114
~user

Dołączenie: 13 Paź 2006, 12:28

Postprzez KamilK 14 Paź 2006, 09:20

a próbowałeś podpiąć cdrom do innej taśmy,podociskać taśmy,poprzestawiać zworki na master lub slave...spróbuj...pozdrawiam
Kiedy pije, pije szczerze, kiedy pije Bóg mnie strzeże...
Awatar użytkownika
KamilK
~user

Dołączenie: 14 Lut 2006, 22:55
Pochwały: 20

Postprzez Pawelek114 14 Paź 2006, 21:19

Probowałem zrobić to wszystko i to nic nie dało;/

[ Dodano: Dzisiaj o 21:56 ]
Juz wiem co zrobie wgram 2 windowsy tylko jak to sie robi zeby teraz jak juz mam XP wgrać 2000 i zeby przy właczaniu kompa pokazywalo mi okno z wyborem do ktorego chce wejsc?????
Pawelek114
~user

Dołączenie: 13 Paź 2006, 12:28

Poprzednia

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości