Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

z mp3 do html-a (jak dodać) • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z mp3 do html-a (jak dodać)

Wszystko odnośnie tworzenia grafiki - obróbka, problemy, oceny.
Tworzenia Stron internetowych - HTML, PHP, MySQL...

Z mp3 do HTML-a (jak dodać)

Postprzez Juzeks90 11 Lis 2006, 11:27

reklama
mam problem chcialbym dodac pisenke do htmla
tzn. chce aby byl wyswietlany tekst tak w marequ(plynace literki) i lecial tekt pisenki z mojego kompa , tylko nie wiem jakich musze uzyc kodów html i gdzie moge zhostingowac piosenke do zrobienia tego :P
Juzeks90
~user

Dołączenie: 13 Paź 2006, 15:43
Miejscowość: St.Wola

Postprzez Alien9 11 Lis 2006, 11:40

Kurcze, chyba się tak nie da. Można napisać coś we flashu ale to kupa roboty, chodzi Ci o coś ala'karaoke?
Jak wstawić dźwięk na strone:
Kod: Zaznacz wszystko
<bgsound src="song.ogg"></bgsound>

gdzie song.ogg to utwór, pamiętaj - ten kod należy umieścić w sekcji head
Intel Pentium 4 HT 3.06 ghz, Asus P5VD1-X, Radeon x1600 256mb, 2x512mb ddr Kingston, Seagate Barracuda 120gb, Nec dvd-rw, Tracer 4Life 400W
Awatar użytkownika
Alien9
~user

Dołączenie: 23 Gru 2005, 13:55
Miejscowość: /dev/null
Pochwały: 11

Powróć do Grafika & Webmastering

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości