Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 winamp 5.112 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: K-Lite Codec Pack Basic • K-Lite Codec Pack Standard • K-Lite Mega Codec Pack • K-Lite Codec Pack Full • Firefox Nightly • Microsoft Safety Scanner • Kaspersky Virus Removal Tool • Dr.WEB CureIt! • Replay Music
mam problem z winampem.wcześniej wszystko działało jak należy a dzisiaj nagle przy włączaniu muzyki wyskoczył mi komunikat : "Bad DirectSound driver.Please install proper drivers or select another device in configuration.Error code: 88780078 " moze mi ktos powiedziec co to znaczy i co mam z tym zrobić?
Agrafka77 napisał(a):select another device in configuration
Preferencje ustawienia Output DirecOutPutSouund czy jakos podobnie <== nie ma mnie teraz w domku... I klikasz na configure. w nowym okienku wybierasz z zakladnki zmiast Podstawowy sterownik dzwieku swoja karte dzwiekowa.