Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 programu do naprawy uszkodzonego pliku! • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
Witam! Mam problem z instalacją GTA San Andreas Wszystko dokładnie opisane jest tutaj:
http://forum.programosy.pl/z-instalacja-gta-san-andreas-vt77232.html
W związku z tym szukam skutecznego programu, który naprawił by ten uszkodzony plik Mogę liczyć na waszą szybką pomoc Pozdrawiam
A może znasz jakiś dobry program do naprawy plików cab? Bo ja znalazłem tylko jeden Advanced CAB Repair 1.2 demo które tylko wyszukuje ale nie naprawia
Nie da się naprawić tego pliku. Ja miałem podobny problem z Vice City i żaden program nie pomógł. Spróbuj jeszcze zrobić obraz Ultra ISO lub Alcohol 120%, dzięki obrazowi plik data3.cab przejdzie na twardziela i powinno być good