[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: p
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: f
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: watch
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: unwatch
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1520: Undefined variable: help
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1520: Undefined variable: help
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3823: Undefined variable: reports
Problem przy podkręcaniu • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Problem przy podkręcaniu

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Problem przy podkręcaniu

Postprzez Misiek324 28 Gru 2008, 13:11

reklama
Nie wiem czy to odpowiednie miejsce ale nie mam pojęcia gdzie indziej mógł bym taki temat umieścić. Mianowicie chciał bym podkręcić swojego celerona 2.66 Zasilacz myśle że podoła bo 520W. Z tego co wyczytałem to musze w biosie zwiększyć FSB. NO i wszystko bylo by w miare spoko gdybym umial to zrobić ;) Niby jest ładny opis coi jak ale za nic w świecie nie umiem tej opcji w moim biosie znaleźć. Moja płyta główna to PXP400. Może ktos się orientuje w takiej tematyce. Prosze o pomoc i rady :D
Misiek324
~user

Dołączenie: 20 Maj 2006, 20:04

Re: problem przy podkręcaniu

Postprzez Budosz 28 Gru 2008, 14:01

A instrukcja od płyty głównej gryzie? Masz jakąś no-name'ową płytę główną i nie napalaj się na podkręcania bo bardzo możliwe, ze nie posiadasz takiej opcji a jeżeli nawet jest to pewnie zbyt dużo nie podkręcisz ;)
P5QL PRO|Q6600 2.4@3.2|Patriot/A-data 4Gb/801mhz CL5|Gainward HD4850 Golden Sample|Chieftec 400W|Windows 7 Ultimate x64|
Awatar użytkownika
Budosz
~user

Dołączenie: 25 Kwi 2006, 17:17
Miejscowość: Londyn
Pochwały: 28

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości