[ Dodano: Dzisiaj o 21:06 ]
jeśli macie to możecie podać linka??

joel_turner napisał(a):ale nie wiem skąd mam ściągnąć c*ra*cka
joel_turner napisał(a):jeśli macie to możecie podać linka??

zetor napisał(a):Ten lekarstwo działa na 100%
http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare.php

joel_turner napisał(a): eeeee... czy to miało być zabawne?? bo mnie to raczej nie bawi...

niezbyt plynnie. Moj kom to sempron 3000+ 512 ramu i karta graficzna geforce 6600. Nie wiem czemu ale w opcjach Nfmw mam malo mozliwosci zmieniania grafiki tylko jakis pasek do zwiekszania i zmniejszania detali, rozdzielczosci i do wl/wyl zegarow mapy itp. Moze cos powinienem wylaczyc zeby chodzilo bardziej plynnie ?? prosze o pomoc
 niezbyt plynnie. Moj kom to sempron 3000+ 512 ramu i karta graficzna geforce 6600. Nie wiem czemu ale w opcjach Nfmw mam malo mozliwosci zmieniania grafiki tylko jakis pasek do zwiekszania i zmniejszania detali, rozdzielczosci i do wl/wyl zegarow mapy itp. Moze cos powinienem wylaczyc zeby chodzilo bardziej plynnie ?? prosze o pomocsiloos napisał(a): Moze cos powinienem wylaczyc zeby chodzilo bardziej plynnie

Dhogar napisał(a):wola o 2 plyte a tej nie moge zamontowac. Probowalem alccholem i deamonem 4.0. Z plytami 3 i 4 jest tak samo. Pomocy.

Dhogar napisał(a):"System Windows nie moze czytac z tego dysku. Dysk moze byc uszkodzony lub uzywa foramtu niezgodnego z Systemem Windows"

Amistad18 napisał(a):obrazy skopane i musisz mieć nowe..... lub oryginał sobie kupić

) ...
 ) ... 

.nareszcie dziala. nie instalowalem gry jeszcze raz. wlozylem plyte z gra i prosze .... dziala. jezeli ktos mialby problem nawet po wlozeniu plytki to zostaje mu tylko jedno wyjscie.... posluchac Amistad18 i zainstalowac gre jeszcze raz . zycze powodzenia i jeszcze raz dziekuje za rade Amistad18.jak bede mial dalej ten problem to skozystam z porady
 .nareszcie dziala. nie instalowalem gry jeszcze raz. wlozylem plyte z gra i prosze .... dziala. jezeli ktos mialby problem nawet po wlozeniu plytki to zostaje mu tylko jedno wyjscie.... posluchac Amistad18 i zainstalowac gre jeszcze raz . zycze powodzenia i jeszcze raz dziekuje za rade Amistad18.jak bede mial dalej ten problem to skozystam z porady 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości