Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
kingdia dvd ripper • programosy.pl

• Ogłoszenie:

kingdia dvd ripper

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Kingdia DVD Ripper

Postprzez SaTeJa 19 Sty 2007, 01:02

reklama
Witam, tym programem zacząłem ripować filmy DVD do Avi.
Niestety, gdy film jest w wersji językowej angielskiej i polskiej ( czyt. jest wybór )
zgrywa mi się tylko wersja angielska. Co prawda przed zgrywaniem jest wybór ścieżki audio ale po zaznaczeniu polish nadal zgrywa się angielska ścieżka dźwiękowa. Wie ktoś może czemu się tak dzieje ?
Awatar użytkownika
SaTeJa
~user

Dołączenie: 04 Gru 2005, 16:11
Miejscowość: [TAM GDZIE TRWA IMPREZA]
Pochwały: 24

Postprzez Precel 19 Sty 2007, 01:08

ja nie lubie tego programu
ja proponuje AutoGK
tam wybierasz jedna a jak chcesz no to 2 sciezki dzwiekowe
ja zawsze daje 2sciezki i ustawiam ripowanie na 2 cd ja nie lubie lektora wiec wlaczam ang boj brat za to woli lektora bo nie chce mu sie czytac :wink:

Autor postu otrzymał pochwałę
Dołączenie:
29.04.2005 02:14:25
Ostatni post:
04.08.2008 15:22:24
dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym
to by było na tyle....
verba volant, scripta manent !
Awatar użytkownika
Precel
^zasłużony

Dołączenie: 29 Kwi 2005, 02:14
Pochwały: 639

Postprzez SaTeJa 19 Sty 2007, 01:10

precel to całkiem mądre rozwiązanie :)
Dzięki
Awatar użytkownika
SaTeJa
~user

Dołączenie: 04 Gru 2005, 16:11
Miejscowość: [TAM GDZIE TRWA IMPREZA]
Pochwały: 24

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości