• Ogłoszenie:

jak odzyskać folder?

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Jak odzyskać folder?

Postprzez Garret 20 Cze 2007, 17:00

reklama
Witam!

Dość niedawno bo kilkadzisiąt minut temu usunąłem folder, który znajdował się na pulpicie. starałęm się nic nie zapisywać na dysku, ściągnąłem tylko pare programów do odzyskiwania, ale jakoś nie wiem co zrobić, żeby odzyskać ten folder. Nie znam dokładnych nazw plików znajdujących się w folderze, wiem, że były to zdjęcia zapewne *.JPG. Mógłby mi ktoś pomóc w odzyskaniu tego folderu? Ściągnąłem Easydata, GetDataBack i pc inspector.....Znalazłem kilka stron, gdzie jest opisane jak to zrobić, ale nie moge. Czy to możliwe, że przez godzine, folder się usuną całkowicie?
Garret
~user

Dołączenie: 10 Gru 2005, 14:52
Miejscowość: sTo(L)yCa

Postprzez Mike 20 Cze 2007, 17:09

To powinno ci pomóc => Przykładowy opis odzyskiwania
Awatar użytkownika
Mike
*mod

Dołączenie: 16 Gru 2005, 13:30
Pochwały: 989

Postprzez Garret 20 Cze 2007, 17:13

Własnie tą stronke przeczytałem, zroiłem dokładnie to co tam jest napisane, ale jak wchodze na końcu na pulpit, to nie ma odzyskanego. Może jest jakiś folder, gdzie zapisują się pliki usunięte po uprzednim przeniesieniu do kosza? Albo może powinienem uruchomić ponownie komputer?
Garret
~user

Dołączenie: 10 Gru 2005, 14:52
Miejscowość: sTo(L)yCa

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości