Mam problem z pobraniem ggplus. Telefon mam z sieci Play, a karta jest z Plusa. A więc najpierw wysyłam sms, przychodzi mi link zwrotny, klikam w niego, strona się ładuje, a po chwili wyświetla mi się komunikat: Błąd Ładowania, albo coś takiego. Poszedłem do salonu Plusa, babka nic nie zrobiła, tylko powiedziała, że muszę pobrać jakieś konfiguracje, bo często tak bywa, że jak telefon i karta są z innych sieci, to tak jest. Dlatego ja się pytam jak to skonfigurować. Bo bardzo chcę mieć ggplus. Ale muszę chyba włączyć GPRS? Więc klikam na klawiaturze kod: *101*11*02# i przychodzi mi wiadomość, że GPRS jest włączony. Ale i tak nie mogę pobrać, bo znowu strona się ładuje i wyświetla mi się : Błąd ładowania. Co zrobić? Pomóżcie bo ja nie wiem, a zaczyna mnie to troszkę irytować, bo jak chce popisać z dziewczyną z innej szkoły to nie mogę. Ona też ma gg w telefonie. I nie piszcie, że są sms bo ona ma numer w innej sieci i wtedy jest drożej . Więc co mam zrobić? Jeśli jakieś pomysły to proszę o instrukcję. Może dane pakietowe zmienić czy coś? Model telefonu: Samsung Wave 533. Co zrobić? Jak włączyć GPRS? Bo jeśli wejdę w tą stronę przez wi-fi( chodzi o tą stronę z linka zwrotnego) to klikam pobierz wersję bez certyfikatu i wyskakuje mi że coś muszę skonfigurować do Wap lub Gprs. Pomocy! Z góry dzięki ; )
Mateusz2219